Oferta lunii ianuarie

Oferta lunii ianuarie

Advertisements

Voucherul premiilor Crosului Roz Casiopeea din 28 septembrie 2013

Voucherul premiilor Crosului Roz Casiopeea din 28 septembrie 2013

Dragilor si dragelor, sambata, 28 septembrie 2013, de la ora 8.30 a.m, va astept cu mic cu mare in Parcul Tineretului sa ne alergam in Cosul Roz impotriva cancerului la san, care isi propune sa arate lumii avantajele depistarii precoce a cancerului mamar si pentru a colecta fonduri destinate persoanelor afectate de aceasta boala.

 Detalii despre inscriere la cros si program le gasiti pe situl lor oficial (http://www.casiopeea.org/index.php?cros_id=1&page=program_si_traseu_)

Va astept acolo ca voluntar si de ce nu, poate ne si intrecem:))

Remember Tweety ?

Remember Tweety ?

Azi de dimineata devreme…grabita sa ma ridic din pat, naucita inca de somnul prea lung pentru cate aveam de facut, m-am impiedecat de doua gheme de puf galben si spre surprinderea mea au ramas lipite de urechi…Nu au iesit nici cu apa si sapun (pare-se erau pictati), nici cu peria. M-am hotarat sa-i las acolo pentru ca prea seamana cu Tweety si mie im place canarul acela desuchiat:))

Cercei Hot Poppies

Cercei Hot Poppies

Mare nunta la curtea regala Poppies! Printesa Pink si-a gasit alesul si drept urmare si-a invitat toate rubedeniile sa fie partasi la marele eveniment. A uitat insa de Familia Hot, rude indepartate ce domneau peste mari si tari, intre negurile argintii. La auzul vestii s-au inrosit de furie atat de tare incat nici pana astazi nu le-au revenit culoarea fetei la loc.

Setul este format din cercei si pandantiv. Sunt in integime din pasta Fimo Clasic si reprezinta niste maci minunati.
Dimensiuni: – cercei 1,5 X 1,5 cm
– pandantiv 4,5 X 4,5 cm

Cercei Royal

Cercei Royal

Regina mofturoasa din castelul Capriciilor il chemase pe data pe mesterul aurar si ii facu o comada speciala. Isi dorea niste podoabe nemaivazute si nemaintalnite la nici o fiinta vie pana atunci. Mesterul era intr-o mare incurcatura, de aceea ceru ajutor picaturilor de roua, zanei zorilor, fiintelor ierbii si adauga si putin din aurul sau. Asa ii aduse reginei cei mai nepretuiti cercei.

Cerceii sunt realizati din pasta Fimo Effect, translucizi, decorati in stil royal prin tehnica servetelului, lacuiti pentru un plus de stralucire si rezistenta.
Diamentru aproximativ: 3 cm

Set Romantic Rose

Set Romantic Rose

Intr-o lume indepartata si trista, plina de griji si nesiguranta, misterioasa Rose se trezii dintr-n somn lung si obositor. A inflorit precum zanele la apus de soare si a raspandit in jurul ei culoare mult asteptata. Lumea devine mai buna!

Set format din cercei cu pandantiv, realizati din fimo, lacuit pentru mai multa stralucire. Buchetelul este format din 3 trandafirasi : roz, mov si crem, deosebit de elegant si distins.
Poate reprezenta un minunat cadou de Sf. Valentin, o deosebita dovada de iubire.
Dimensiuni: – cercei 1,5 X 1,5 cm
– pandantiv 4,7 X 4,5 cm

Romantic Pink Poppies

Romantic Pink Poppies

Stilul elegant si romantic al printesei Pink va impresiona orice locuitor al curtii regale Poppies. Va cucerii orice inima de la palat si ii va fascina pe toti.

Cerceii sunt creatie din pasta polimerica Fimo clasic de nuanta roz pal, cu clipsuri si reprezinta niste maci.
Dimensiuni: 20X20 mmm.