Briellemade in Revista Atelierul

Anul acesta am avut privilegiul, zic eu, sa ma implic in organizarea unui moment important din viata prietenei mele Iulia Dan, nunta. Povestea nuntii ei este descrisa chiar de ea in paginile Revistei Atelierul.

Am revenit cu seria poveștilor frumoase a nunților realizate cu produse handmade și de designer. Ne place să descoperim detalii atent alese, create special pentru evenimente și oameni frumoși și astfel vă invităm să descoperim împreună povestea nunții Iuliei – o nuntă cu mașini, flori și detalii glam.

„Numele meu e Iulia Dan și mai jos este povestea nunții noastre.
josephine
Înainte de a vă dezvălui basmul nunții mele trebuie să știți un lucru despre mine. Sunt o persoană cam nehotarată. Azi îmi place să mă pierd prin mulțime, mâine vreau să fiu în centrul atenției. Azi mă plimb lin în pantofii roși Marylin Monroe, mâine mă simt fericită într-o pereche de Converse. Dar cănd a venit vorba despre Nuntă, am știut exact ce stil vreau: glam romantic, culori verde smarald, crem și alb. O petrecere cochetă între prieteni. Cu și despre mașini, având în vedere că soțului meu îi plac mașinile, șuruburile și programarea.
 
Eu am ales rochia mare, cu trena și mai mare. Cordeluța a fost făcută la comandă de Josephine. Restul a fost destul de simplu. Am sunat-o pe Gabi. Voi poate o cunoașteti drept Briellemade. Vreau să îi mulțumesc pe această cale. Nici nu aș putea să vă spun ce mi-a plăcut mai mult: invitațiile care au  ieșit exact cum mi-am dorit sau paharele de șampanie care s-au potrivit perfect cu personalitate si meseriile noastre, sau florile gigant cu care s-au pozat toți invitații și care au  constituit decorul pentru masa mirilor.
10253815_892563730770812_1661275672390958118_n10352201_892230517470800_5403130809218606796_nmasa_mirilor
Intreg articolul il puteti citi aici.
Pe curand!
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s