Date tehnice – comanda invitatii handmade made by Briellemade

O sa incerc sa nu ma repet in postul urmator, dar simt ca este necesar sa va clarific cateva aspecte legate de activitatea mea.

Dupa cum deja stiti tot ce vedeti pe site-ul meu este in intregime lucrat de mine…(recunosc, niste chinezi harnici ar fi deseori foarte utili 🙂 )

Alegerea hartiei este in general o treaba destul de dificila. Ea trebuie sa ma multumeasca in primul rand pe mine si asta e destul de greu. Am incercat pe cat posibil sa am o paleta foarte variata de tipuri de hartie, de la cea simpla, la cea embosata, la colorata sau perlata. Inca nu am ajuns sa raman doar la un model de hartie, dar va asigur ca este de cea mai buna calitate.

Design-ul vine deseori in timpul actiunii…Foarte des mi se intampla sa ma apuc de un model si pe parcurs sa il schimb, astfel ca in final sa apara altceva:) Dar asta e frumusetea lucrului fara limite si frontiere.

Modele pe care le am postate deja sunt modele create de-a lungul timpului…fara tema data, doar lasandu-mi mana singura. Este o provocare, insa, cand mirii vin cu propriile idei. Va asigur ca imi plac provocarile.

Aveti, dragelor, libertatea sa va alegeti modelul propus, sa combinam 2 modele diferite, sa schimbam culorile, accesoriile, forma. Facem totul ca voi sa fiti multumite de rezultat.

Ce poate fi mai frumos decat sa iti creezi propria invitatie, propria carte de vizita pentru cel mai important eveniment din viata ta.

Comanda!

Cand ati dat de ceva ce va place, va recomand sa-mi scrieti un mesaj, un mail, sa-mi dati un telefon. Astfel aveti oportunitatea sa-mi spuneti ce va doriti, ce buget aveti si chiar sa discutam modelul pe care il visati si nu l-ati gasit in catalogul meu.

Pasul urmator este sa “batem palma” cum se zice. Va trasmit un mail de comanda pe care as dori sa-l completati cu datele necesare intocmiri invitatiei.

Veti primi in cel mult 24 ore o varianta a textului, pe v-as ruga sa-l verificati cu atentie: data, numele, locatia, etc. Dupa aprobarea voastra finala nu sunt responsabila de greseli.

Pentru miresele din Bucuresti se poate stabili o intalnire face-to-face pentru a vedea variantele de invitatii fizic.

Se va achita un avans de 50% din suma totala la aprobarea variantei finale, in contul bancar:

Stoica Gabriela Georgiana
Iban: RO 80 03601201A71914XX
Banca Transilvania

Dupa primirea bunului de tipar si a avansului voi incepe procesul de productie. Acesta variaza in functie de complexitatea invitatiei alese, de numarul lor si de furnizorii de hartie, intre 2 si 4 saptamani.

Invitatiile vor fi trimise gata de impartit si doar daca s-a platit restul sumei de 50% din total.

Pentru invitatiile care necesita plicuri, la o comanda mai mare de 150 buc. plicurile sunt gratuite. Pentru comenzile pana in 100 buc. plicurile se platesc separat.

Aveti timp 5 zile sa va razganditi, sa anulati comanda sau sa schimbati modelul fara sa pierdeti avansul de 50%. Dupa cele 5 zile, avansul NU se returneaza.

Comanda minima 50 bucati pentru nunta si fara comanda minima la invitatiile de botez.

Detalii transport

Pentru Bucuresti

Livrarea se face personal si nu exista costuri. Se stabilete din timp o zi cand ne putem intalni.

Pentru restul tarii:

Coletele vor fi expediate prin Urgent Curier si ajung de pe o zi pe alta. Tarifele sunt urmatoarele:

– 16.5 lei pentru 1 kg

– 1.35 fiecare kg in plus.

Pentru retur este responsabilitatea voastra sa platiti acest serviciu:

– 16.5 lei pentru 1 kg

– 1.35 fiecare kg in plus.

Pentru a va scuti, totusi de o cheltuiala in plus, plata se va face in cont bancar (astfel incat sa nu se plateasca rambursul si trimiterea banilor)

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s